ALUS LIEŠANAS UN DZESĒŠANAS IEKĀRTU TEHNIĶIS/-E (RĪGAS REĢIONS)
Realizēt amata misiju:
Efektīvi apkalpoju HoReCa klientus, nodrošinot augstas kvalitātes servisu izlejamā alus un citu iekārtu uzstādīšanā un uzturēšanā.
Tev uzticēsim:
- nodrošināt kvalitatīvu inventāra sagatavošanu, piegādi un uzstādīšanu pie klientiem;
- alus liešanas un dzesēšanas iekārtu apkopi un remontu nodrošināšana klientiem;
- inventāra sagatavošana, uzstādīšanu un tehniskā atbalsta nodrošināšana izbraukumu tirdzniecībai;
- piedalīties inventāra noliktavas inventarizācijās;
- piedalīties iekārtu apkopēs un remontu nodrošināšanās uz vietas noliktavā.
Vēlamies, lai Tev ir:
- vēlama pieredze HoReCa iekārtu apkalpošanā vai līdzvērtīga tehniskā servisa nodrošināšanas pieredze;
- vēlama vidējā, vidējā speciālā tehniskā izglītība;
- spēja patstāvīgi organizēt savu darbu, nodrošinot augstvērtīgu klientu servisu;
- precizitāte, godīgums un augsta atbildības sajūta, pildot darba pienākumus;
- B kategorijas vadītāja apliecība.
Tu saņemsi:
- interesantu un dinamisku darbu lielākajā alus darītavā Latvijā;
- iespēju iegādāties produkciju par pievilcīgām cenām;
- apmācību, kas nepieciešama darba pienākumu veikšanai;
- atbalstu profesionālās kompetences paaugstināšanai, t.sk. līdzfinansējumu studiju apmaksai;
- labus darba apstākļus, veselības apdrošināšanu, sociālās garantijas un nelaimes gadījumu apdrošināšanu;
- Atalgojumu 1040 EUR – 1170EUR bruto mēnesī;
- darba automašīnu;
- darbu laiku: darba dienā no 09:00-18:00;
- darba vietu Rīgas reģionā.
Pozitīva
attieksme
attieksme
Orientēšanās
uz klientu
uz klientu
Latvijas
tirgus izpratne
tirgus izpratne
Komandas
darbs
darbs
Atbildība