Vai jums jau ir 18 gadi ?
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme, tā pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgajām personām ir aizliegta.
Alus izejvielas

RŪGTIE

Magnum, Columbus

AROMĀTISKIE

Saaz, Perle, Tettnang

CITAS PIEDEVAS

Pelašķi, virši, kadiķu ogas

Apiņi
Raugi

KULTŪRRAUGI

Augšraugs (s. pastorianus), apakšraugs (s. cerevisiae)

SAVVAĻAS RAUGI

Alu bojājošie, alu nebojājušie

BAKTĒRIJAS

Alu bojājošas, alu nebojājošas

CITAS PIEDEVAS

Miežu, rīsi, prosa, pārslas (kviešu, auzu, kukurūzas), milti

NEGRAUZDĒTS

Pilzenes, Gaišais (Pale Malt), Minhenes, Gaišais kviešu

GRAUZDĒTS

Cristal, Malt, Cara Pils, Red Hell

DEDZINĀTS

Šokolādes, melnais vai patentiesals

CITS IESALS

Saldais iesals, skābais iesals, rudzu iesals, dūmu iesals

Iesals
Ūdens

Kvantitatīvi visnozīmīgākā alus izejviela.

Ūdenī esošie sāļi (joni) ietekmē alus kvalitāti.

Ūdeni pirms izmantošanas alus ražošanā speciāli apstrādā (atdzelžo un mīkstina)

Cēsu alus izmanto ūdeni no 3 dziļurbuma akām, aku dziļums – 200 m

 

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un veiktspējas sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli. Sīkdatņu politika

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Piekrist tikai atzīmētajām
Piekrist visām sīkdatnēm